Temel Orta Excel Kursu iş yaşamında en sık kullanılan Microsoft Office Excel programını öğrenmek isteyenler için geliştirdiğimiz, farklı seviyeden katılımcılara özel eğitim programlarımızdan biridir. İş yaşamında bir fark yaratmak, basit bir görünüme sahip programın az bilinen pek çok özelliğini keşfetmek ve bu konuda uzmanlaşmak isteyen herkes kursumuza davetlidir.
Temel Orta Excel Kursu binlerce kişiye kariyer başarısı kazandıran Başarısoft güvencesiyle düzenlenmektedir. Modern araçların yer aldığı sınıflarımızda, katılımcılarımız alanında uzman bir kadro ile eğitim görmektedir. Excel eğitimi detaylarına geçmeden önce Excel nedir ve nasıl kullanılır, sorularını yanıtlamaya çalışalım.
MS Excel programı, hem bireysel olarak hem de iş yaşamında sıkça kullanılan yazılımlardan biridir. Excel ilk bakışta basit gibi görünen, tablo ve araçlardan oluşan bir programdır. Ancak sahip olduğu pek çok özellik onu iş yaşamında en sık kullanılan Office araçlarından biri haline getirmiştir. Muhasebe ve finans başta olmak üzere bilgisayar ağırlıklı her türlü iş sahasında Excel, ihtiyaç duyulan yararlı araçlardan biridir. Excel kursu alarak programı çok daha detaylı öğrenebilir, iş yaşamının aranan personellerinden biri haline gelebilir ya da kişisel işlerinizde bu yararlı programın tüm özelliklerinden istifade edebilirsiniz.
Kısaca Excel, içerisinde hesaplama fonksiyonlarının yer aldığı, grafik veya tablolar yapmaya yarayan bir Office yazılımıdır. Matematiğin temelini oluşturan dört işleme yönelik birçok hesaplama yöntemi bu program sayesinde hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir. Excel ile tablolar, grafikler yaratabilir, hücreleri kullanarak çeşitli hesaplamalar yapabilirsiniz. Excel ile formüller oluşturabilir, belirli hesapları tekrar tekrar yapmak yerine karmaşık işlemlere belirli tuşlar atayabilirsiniz. Daha pek çok özellik temel orta Excel kursu eğitiminde sizleri beklemektedir.
Office Excel eğitimi başlangıcında öncelikle sayfa açma, kopyalama veya kaydetme gibi temel bilgileri öğrenirsiniz. Daha sonra Excel yazılımının temeli olan hücre, sütun ve satırları yakından tanımanız gerekir. Hücreleri tanımak ve şekillendirmek programı kullanmada size büyük fayda sağlayacaktır. Hücrelere veri girmek, bu verilere birim eklemek veya formüller girmek ileri aşamada öğrenebileceğiniz bilgilerdir. Temel ve orta düzeydeki eğitimlerimiz, Excel programını ustaca kullanmanızı sağlayacak, sizlere parlak bir geleceğin kapılarını aralayacaktır. Dilerseniz daha sonra ileri Excel kursu programlarımıza katılabilir, kazandığınız temel becerileri uzmanlık düzeyine taşıyabilirsiniz.
Excel kullanmayı öğrenmek ya da belirli bir seviyede olup, kendini geliştirmek isteyen herkes Başarısoft Excel eğitim kursu başvurusu yapabilir. Uluslararası kalitede kurs programları düzenleyen kuruluşumuz, ezberden çok uygulamaya dayalı bir eğitim anlayışına sahiptir. Böylece bolca pratik yapma ve öğrendiklerinizi kısa sürede yaşamınızda kullanma şansı bulabilirsiniz.
Temel - Orta Düzey Excel Eğitim içeriği
1. Tanıtım
2. Excel Programının Başlatılması
3. Excel Çalışma Alanını Tanıyalım
4. Dosya Menüsü Elemanları ile İşlemler
5. Hücreleri Seçme Hücrelere Veri Girme Hücrelerdeki Verileri Düzenleme İçeriği Düzenleme
6. Giriş Sekmesi - Yazı Tipi Bölümü, Giriş Sekmesi - Pano Bölümü (Kesme-Kopyalama-Yapıştırma-Biçim
Boyacısı)
7. Giriş Sekmesi - Hizalama İşlemleri
8. Giriş Sekmesi - Sayı Bölümü
9. Satır Yüksekliği / Sütun Genişliği Ayarlama Satır/Sütun/Hücre Ekleme Silme İşlemleri
10. Çalışma Sayfa İşlemleri (Sayfa Ekleme-Kopyalama- Taşıma-Koruma-Yeniden Adlandırma
Gizleme/Gösterme)
11. Hızlı Veri Girme İşlemi Özel Listeler ile Çalışma
12. Tablo Oluşturma
13. Bul ve Seç Özelliği
14. Ekle Sekmesi İşlemleri
15. Ekle Sekmesi Köprü ve Nesne Ekleme İşlemleri, Ekle Sekmesi Üstbilgi ve Altbilgi İşlemleri
16. Ekle Sekmesi Grafikler ve Mini Grafikler ile Çalışma
17. Sayfa Düzeni Sekmesi Elemanları ile Çalışma (Temalar-Sayfa Yapısı-Ölçeklendirme-Sayfa Seçenekleri)
18. Gözden Geçir Sekmesi İşlemleri (Yazım Denetleme-Açıklamalar/Değişiklikler ile Çalışma), Görünüm
Sekmesi Elemanları (Kitap Görünümleri-Göster/Yakınlaştır/Pencere Bölümleri ile Çalışma)
19. Formül Sekmesi İşlemleri (İşlevleri Tanıma-Formül Denetleme İşlemleri)
20. Verilere Filtre Uygulama ve Verileri Sıralama İşlemleri
21. Veri Alt Toplam İşlemleri
22. Metni Sütunlara Dönüştürme
23. Hızlı Doldurma Özelliği ile Çalışma
24. Yinelenen Değerlerin Kaldırılması
25. Verilerin Birleştirilmesi
26. Veri Doğrulama Özelliği ile Hücrelere Girilecek Verileri Sınırlandırma
27. Durum Çözümlemesi Senaryo Yöneticisi
28. Durum Çözümlemesi Hedef Ara Özelliği
29. Veri Tablosu Tahmin Sayfası ile Çalışma
30. Dış Kaynaklardan Veri Alma
31. Koşullu Biçimlendirme Temel Özellikleri ile Çalışma (Hücre Kuralları-İlk/Son Kuralları-Veri Çubuklarını
Kullanma)
32. Koşullu Biçimlendirme Gelişmiş Özellikleri ile Çalışma (Renk Ölçekleri-Simge Kümeleri-TarihlerYinelenen Değerler-Formülleri Kullanma)
33. Tablo Olarak Biçimlendirme İşlemleri
34. Hücre Stilleri ile Çalışma
Açıklama | Fiyat |
---|